Rouwwerk

AmazingFlowers maakt rouwarrangementen voor allerlei gelegenheden. Dagelijks maken wij rouwwerk voor de vele  PC coöperaties in Amsterdam.  Ook zijn wij hofleverancier van het Nederlands Auschwitz comité en maken met trots al het bloemwerk zoals kransen, rouwarrangementen en biedermeiers. Voor de jaarlijks herdenkingen sturen wij ook ons werk naar Auschwitz en Sobibor in Polen. Vanzelfsprekend maken wij ook bij overlijden van uw naaste het juiste rouwarrangement. AmazingFlowers levert rouwwerk en rouwarrangementen in heel Amsterdam en omgeving. Recent is er een nieuwe samenwerking met Chris Beekman van de minirouwauto. Chris richt zich met name op begrafenissen en crematies van babys en kleine kinderen.  Hiervoor zijn weinig specialisten die deze moeilijke taak kunnen uitvoeren en hiervoor ook beschikken over de juiste middelen. Wij maken klein rouwwerk vaak met persoonlijke bescheiden in zeer nauw overleg met alle betrokkenen.

PC Coöperaties

Als Fleurop lid maken wij rouwwerk als in het vernieuwde Fleurop boek dat als toonaangevend wordt aangetekend in de branche. Naast dit "standaard" rouwwerk als biedermeiers, ovalen, druppels, stervormige rouwarrangementen en rouwboeketten leveren wij ook unieke arrangementen in nauw overleg met de directe betrokken. Bloemen geven troost en maken een waardig afscheid compleet.

Nederlands Auschwitz comité

Al vele jaren leveren wij voor alle herdenkingen van het Auschwitz comite de bloemarrangementen. De meest belangrijke herdenking is de Holocaust herdenking bij het "Nooit meer Auschwitz monument". Hiervoor verzorgen wij ook voor steeds meer ambassades kransen of ander bloemwerk. Ambasades van America, Israël, Belgie, en vele Oostbloklanden maken in toenemende mate van onze service gebruik. Overige herdenkingen waar wij trots op zijn; Dachau monument, Joods Verzet, Vrouwen van Ravensbruck, Kamp Westerbork en zeker niet te vergeten Auschwitz en Sobibor.

Minirouwauto

Een mooi nieuw initiatief van Chris Beekman dat wij graag ondersteunen en mee samenwerken. Chris heeft een Mini clubman volledig voor dit doel omgebouwd wat werkelijk een schitterende prestatie uitgevoerd met zeer veel oog voor detail. Hierdoor wordt het mogelijk om zijn doelgroep beter te bedienen met waardigheid en respect afgestemd op de specifieke wensen van de ouders.